Brug for vintertøj

Som du ved, så er jeg ikke bosat i Danmark. Det ville jeg faktisk ønske, at jeg var lige nu. Vi er nemlig blevet sat i karantæne igen. Alle butikker er lukket. Ingen restauranter eller biografer må åbne. Det er faktisk så slemt, at her er udgangsforbud fra kl. 21:00 til 05:00. I timerne derimellem skal vi have tilladelse til at gå ud, hvis vi fx skal i supermarkedet, eller lufte hunden. (Det kaldes personlig fysisk træning på den formel, vi skal printe ud og underskrive. Og der skal stå tidsrum for, hvornår vi er udenfor. Fx indkøb mellem kl. 13:00 og 14:30! Det er hæsligt, siger jeg dig. Naturligvis skal vi også gå med mundbind. Både i supermarkedet og på åben gade. At holde afstand er blevet en vane.

Mange er hjemsendte

Mange er blevet sendt hjem, så de kan arbejde hjemmefra. Andre er blevet sendt hjem, fordi virksomheden, de arbejder for, er lukket ned. Fx ekspedienter i fysiske tøjbutikker. Kun skolebørn i alderen 5 – 15 går i skole. Pudsigt synes jeg.
Det påvirker os i negativ retning. Mest fordi ingen kan sige, hvor længe det vil vare.

En positiv ting

Der er dog én positiv ting, ved det: Jeg har tid til at lede efter den vinterjakke, som jeg har brug for. Jeg leder efter jakker til kvinder på internettet og har efterhånden set på mange forskellige modeller. Nogle af dem, jeg har set på, er skijakker. De er ret flotte, men også lidt dyrere, end jeg vil betale. Jeg har også fundet et par jakker, der er lavet i uld. De koster nogenlunde det samme som skijakkerne, men kan bruges til flere formål.

Egentlig synes jeg, at det er lidt mærkeligt at sidde her og kigge på vinterjakker. Jeg fryser jo ikke her indenfor. Her er lunt og venligt i huset. Men jeg ved jo, at en vinterjakke bliver nødvendig. Jeg skal ud og have frisk luft. Hver dag. Uanset om jeg skal bede om tilladelse til det eller ej. Og ærlig talt: Den gamle vinterjakke, jeg har, er så nedslidt, at det er en forbrydelse at tage den på. Jeg kan ikke være det bekendt overfor mig selv.

Den gamle vinterjakke

Min gamle vinterjakke er bare et elsket klædestykke, og jeg vil få svært ved at skille mig af med den. Men det er nødvendigt. Jeg har jo ikke så meget plads, at jeg kan fylde garderobeskabene med gamle jakker. Jeg har ellers en del. Forårets udsalg fik mig til at bruge penge på to jakker. En i lys, beige farve, og en i en flot, flaskegrøn farve. Jeg har også købt en let jakke i sommers. En pink, kort jakke. Den var på tilbud. Jeg kom forbi butikken og lavede sådan et impulsindkøb. Det kan vi jo så ikke, lige nu – altså lave impulsindkøb. Det er jeg ellers verdensmester i. Jeg har den vane, at jeg altid benytter mig af gode tilbud. Også selvom jeg ikke har brug for det, jeg køber.

Nu bliver det så ikke et impulskøb, jeg laver, når jeg bestiller min nye jakke via internettet.

Brug for vintertøj
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen