Udseende betyder alt

Det skulle man i hvert fald tro, når man læser indlæggene her på siden. De to seneste indlæg har handlet om Pynt i klubben og Mere pynt i klubben. Og sørme, om dette ikke også handler om noget udsmykning. Denne gang står der nemlig nyt skilt til klubben på programmet.

Efter megen snak og ævl, har et lille udvalg sat sig ved Photoshop og stykket et lækkert logo-agtigt layout til et skilt sammen. Nu skal det så bare trykkes. Og det giver lidt udfordringer. For hvem skal vi have til at trykke skiltet. Det skal jo se lækkert ud, da sådan en halvfærdig løsning bare vil medføre, at folk vil gå og gnave af hinanden bagefter, fordi skiltet ikke er blevet pænt nok.

Så vi kigger på nogle alternativer. Favoritten lige nu er www.designselvskilte.dk og det de kalder for “Pladeskilte”. Godt nok skal vores skilt bare op på væggen og ikke hænge på en facade, men derfor ser den løsning nu alligevel fornuftig ud. Det kan godt blive lidt vildt i lokalerne fra tid til anden, så skiltet må gerne være holdbart. Andre alternativer er sådan nogen som vistaprint.dk eller et lokalt trykkeri. Vi er ikke afklarede endnu. Nogen har foreslået at bestille nogle småvarer hos hver leverandør og bedømme kvaliteten ud fra det. Vi må se, hvad vi finder på.

Udseende betyder alt
Rul til toppen