Totalskadet notebook?

Hvor uheldig kan man være, var min første tanke, da jeg forleden dag kom til at ødelægge min notebook i en grad, så jeg umiddelbart opfattede det som en totalskade. Der skete det, at jeg havde siddet og arbejdet på den ude på vores terrasse, og da jeg var færdig, smækkede jeg låget i med et tilfreds smil, fordi jeg var færdig med arbejdet.

Lyden, da jeg smækkede låget i, var uhyggelig, for af en eller anden grund havde en lille sten fundet vej op på computerens tastatur. Det tog ikke skade af, at jeg lukkede computeren, men det gjorde til gengæld skærmen, der blev totalt ødelagt.

Jeg tog ind til den forretning med reservedele til computer, som jeg flere gange tidligere har handlet i, for jeg ville høre, om skaden var uoprettelig, før jeg ville kaste mig ud i købet af en ny bærbare.

Det viste sig, at jeg godt kunne få et nyt display til notebook, og det ville selvfølgelig være langt billigere bare at udskifte skærmen i stedet for at købe en helt ny computer. Forretningen havde ikke det rigtige display på lager, men jeg kunne komme ind igen to dage senere, og så ville de skifte displayet for mig.

Og det har jeg det godt med, for min notebook fungerer rigtig fint og er i øvrigt ikke mere end godt et år gammel, så det ville være ærgerligt at skulle kassere den. Også fordi jeg for godt en måned siden købte noget ekstra ram til computeren hos Notebookonline, så den nu er meget hurtig.

Totalskadet notebook?
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen