Strik til de små

Min yngste datter skal snart føde, og jeg glæder mig meget til igen at blive mormor. Hun har to piger i forvejen, som er tvillinger, men denne gang har scanningerne vist, at der i hvert fald kun er et barn, og det er i øvrigt også en pige.

Det er altid spændende at få et nyt barnebarn, men for mig er det også en stor glæde at bidrage lidt til babyernes garderobe, fordi jeg holder meget af at strikke, mens jeg sidder og ser fjernsyn om aftenen. Til mit kommende barnebarn har jeg allerede strikket nogle små bukser, som jeg tilfældigvis havde noget garn i overskud til fra sidst, jeg strikkede babytøj.

Her forleden aften strikkede jeg et par små strømper til den lille nye. Til det brug var jeg nødt til at gå i byen for at købe noget strømpegarn, for jeg havde ikke noget velegnet liggende på mit lager. Jeg valgt noget garn i hvidt, for det er ret beset ikke mere upraktisk end andre farver til en så lille baby, for hun skal jo ikke gå på gulvet i dem.

Nu vil jeg i gang med en varm cardigan til babyen, for i et ugeblad, jeg købte i sidste uge, var der nogle strikkeopskrifter til baby, og en af dem var netop opskriften på en cardigan i noget ret tykt uldgarn, som er god til at bruge, når den lille for eksempel skal ud at sove i barnevognen. Jeg tror, jeg vil strikke den i en varm, vinrød farve.

Strik til de små
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen