Senior motion

Det var en glad Birger, der kom hjem lige før aftensmadstid i dag. Han fortalte stolt, at han havde fået job, hvilket bestemt overraskede min kone og mig, for Birger er kun 13 år og går selvfølgelig i skole. Så vi spurgte noget nysgerrigt, hvad det var for et job, han havde fået.

Jo, fortalte han, jeg skal være den der slår græsset på vores legeplads her nede for enden af vejen. Birger fortalte, at han havde hørt, at vores grundejerforening manglede en til at slå græsset, og så havde han selv været henne hos formanden og tilbyde sin assistance. Det kan vel godt kaldes en slags senior motion – selvom Birger ikke er helt tudsegammel endnu.

Nå, det var selvfølgelig i orden med os, for det er trods alt ikke hver eneste dag, han så skal i aktivitet, men Birger fortalte, at det også hørte med til jobbet at rydde op og gøre lidt rent på de redskaber, der er stillet op til udendørs fitness i den ene ende af pladsen.

Det var aftalt med grundejerforeningen, at Birger skal have en fast betaling for hele sæsonen, og hvis han ellers udfører arbejdet godt, kan det også komme på tale, at han kan få tjansen med at slå græsset på den multibane, som grundejerforeningen også har anlagt, for ham, der har jobbet med den græsslåning har sat sit hus til salg og skal flytte fra området. Men det bliver først, når han flytter, at Birger kan overtage den opgave også.

Han glæder sig til sit nye arbejde, og grundejerforeningen har en havetraktor, han skal bruge til græsslåningen.

Jeg tror nu nok, at Birger får masser af motion, men gør han ikke, kan han jo altid tage et kig på en nem slankekur 🙂

One thought on “Senior motion

  1. Ja, det er da en ung alder at dyrke senior motion i 🙂 Men det er nu altså godt at se, når unge mennesker “gider” tage hænderne op af lommen og udføre et stykke reelt arbejde. Det synes jeg tit man savner i dagens Danmark. Tingene komme nogle gange lidt for let!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *