Senior dating er et hit

Vi lever ikke sammen to og to gennem hele livet længere, som vi gjorde for mange år siden. Vi bliver gift og skilt uanset alder. Alle dater, og vi lever længere. Derfor er dating blandt ældre blevet populært. Før internettet rigtig tog fat, mødte vi hinanden gennem kontaktannoncer i aviserne. I dag er det blevet hurtigere og nemmere med netdating hvor mulighederne er mange. Ikke kun kærligheden men også venskaber bliver skabt via dating. Pensionen nærmer sig eller måske er den der allerede. Nye eventyr med nye bekendtskaber og oplevelser som giver glæde.

Hvordan tager man det første skridt og kommer i gang med senior dating

Opret en dating profil på en side du finder passende. Der er mange at vælge mellem. Nogle er gratis og andre tager betaling for evt. at kunne læse og sende beskeder. Skriv en god profil tekst. Hvem er du og hvem søger du. Du skal have et godt billede af dig selv da vi lever i en visuel verden. Vær på vagt overfor falske profiler, de beder som oftest om penge. Husk at skrive til den person du gerne vil tiltrække. Prøv at sætte dig i deres sted og forestil dig hvad de gerne vil læse for at de bliver interesseret. Når du har fået en fisk på krogen så kan du læse videre om hvad der er en god idé til en første date.

Sådan får du succes på din første senior date

Når I skal på første date sammen er det vigtigt i inden afstemmer om det skal være en afslappet eller mere formel date. Dette kommer an på hvem I hver især er og har lyst til. Om det er kaffe , en gåtur eller en hyggelig middag er fuldstændig underordnet, det vigtigste er I gør det som I har det godt med og hvor I kan lære hinanden at kende.

 

Senior dating er et hit
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen