Sammenligning af rejser?

istanbul tyrkiet

I har haft en skøn ferie. Der har været alle mulige oplevelser og her i sidste uge, lige inden skolerne startede igen, lavede I sådan en slags evaluering af hele sommerens oplevelser. Børnene var slet ikke i tvivl om, hvad der havde været den bedste oplevelse for dem: Det var den tur til Tyrkiet, hvor I boede på et kæmpe resort i en uge. Det var lidt af et tilfælde I havnede dernede i Antalya-området. I havde kigget og sammenlignet rejser til Tyrkiet.

Mistede overblikket

Det var lidt forvirrende, fordi der var så mange steder, men de fleste rejser gik til storbyerne – og det var ikke lige en storbyferie, I havde brug for. Nej, det skulle være total afslapning, hvor ingen skulle bekymre sig om trafik, larm, søgen efter et sted at spise, mv. Derfor blev det til et resort med all-inklusive. Lige fra morgenbuffet til pools med vandrutsjebaner og drinks serveret med et smil. Det var lige noget for ungerne. De kunne plaske rundt i poolen så længe de ville, imens I lå i liggestole og læste jeres bøger. Skønt. Det var bare lidt kedeligt for dig i længden.

Mere og flere oplevelser

Du ville faktisk gerne opleve lidt mere end bare at blive forkælet. Men modet og energien til at tage ture ud i omegnen var der ikke. Det er dog noget, du har en plan om, at I måske skal gøre til næste år – altså være lidt mere aktive. Ikke bare ligge og blive brun på en liggestol, imens I læser. Du oplevede jo, at tyrkerne er et utroligt venligt folkefærd – dem, du mødte på hotellet, var i hvert fald altid smilende og søde. Så måske vil det være fornuftigt at kigge lidt mere målrettet på rejser til Tyrkiet til næste sommer. Der vil givetvis være en masse at opleve – og flere muligheder for at lære tyrkerne bedre at kende.

Sammenligning af rejser?
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen