Paris lokker jo

Paris lokker jo 1

I dag er jeg doven. Jeg gider ikke at gå på arbejde. Mit job keder mig. Jeg sidder jo bare som en pyntefigur i de meget vigtige møder. Min arbejdsplads er bare et ’værested’ for mig. Et sted, hvor jeg er nødt til at opholde mig i 7 – 8 timer dagligt, inden jeg kan tage hjem og beskæftige mig med det, som er vigtigt. Min familie. Min have. Min uafhængighed.

Vigtigt

Min uafhængighed er nok det vigtigste for mig. Det betyder ikke, at jeg vil være alene og tage alle beslutninger, som vedrører mig alene. Nej, her kommer min familie ind i billedet. Når jeg taler om uafhængighed, så mener jeg frihed. Frihed til at gøre, hvad der passer mig. Når jeg vil. Hvor jeg vil.

Rejse med fly tak

Og lige nu, så har jeg altså mest lyst til at lede efter billige flyrejser. Til et eller andet romantisk sted. Et sted, hvor jeg kan tage invitere min viv til at følge mig hen til. Et sted, hvor vi bare kan nyde at være i live. Et sted, hvor vi kan få nogle gode oplevelser, som vi kan fortælle vores børn og venner om.

Det kan være, at jeg skal bruge dagen her på mit værested til at finde flybilletter til Thailand. Kan man rejse dertil nu? Eller måske flybilletter til Paris: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/frankrig/paris/. Min hustru elsker Paris. Hun kan ikke få nok af den by. Hun elsker at gå lange ture og bare nyde atmosfæren. Duftene – eller stanken – fra forskellige cafeer, barer og dårlige cafeteriaer.

Jeg gør det!

Har jeg nogle møder, som jeg absolut skal deltage i? Jeg kigger i min kalender. Ingen vigtige møder. Ingen pressende pligter. Jeg vender mig mod computerne på skrivebordet i mit værested. Åbner Google og begynder at kigge efter flybilletter og hoteller. Glemmer alt om, at jeg ikke bryder mig om at være her.

Paris lokker jo
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen