Overbooket fly?

Vi har sikkert alle sammen prøvet det. Du sidder ved gaten, og der bliver sagt i højtalerne, at flyet er overbooket. Alle ser panisk rundt på hinanden, fordi de færreste ønsker, at der ikke er en plads til dem. Mange gange bliver der tilbudt en voucher til de pasagerer, som ikke har nogen problemer med at vente til den næste afgang, men andre gange er der ikke nogen, der frivilligt vil opgive deres plads. Hvad kan du så selv gøre for ikke at blive den, der bliver udvalgt?

Sådan flyver du billigt og kommer med

  • Kom tidligt ud til gaten. Reglerne siger faktisk, at hvis du ikke er tilstede ved gaten ved det angivne tidspunkt, kan din plads blive givet til en anden. Kom også gerne før til gaten end den angivne tid.
  • Det er også en god ide at tjekke ind online, så snart det er muligt. Det er oftest 24 timer før afgang. De sidste, der tjekker ind, er ofte dem, der har størst risiko for ikke at komme med flyet, hvis det er overbooket.
  • Optræd altid venligt over for personalet. Det kommer du aldrig galt af sted med.
  • Ender det med, at du ikke kommer med flyet, så sørg for, at du bliver kompenseret. Husk også at blive kompenseret for eventuelle tillæg, du har betalt. Det kan være for et bedre sæde etc. Afhængigt af hvor lang tid du bliver forsinket, jo større bliver kompensationen. Husk det er altid muligt at forhandle i sådan en situation.

Godt tip til billige flybilletter:

Sidste tip vi vil give dig er, at hvis du gerne vil spare penge på flybilletter, så bestil på rejsepriser.dk. De har faktisk en service på deres website, hvor du kan søge om erstatning ved flyforsinkelse.

Overbooket fly?
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen