Online betting er en e-sport

Det er altså meget mere spændende, når der er lidt penge på højkant, forklarede jeg for længe siden min kone, da hun udtrykte forundring over, at jeg gade at bruge tid og penge på at spille på diverse spil online. Hun brokker sig egentlig ikke over, at jeg spiller lidt, og jeg lægger mig også i selen for at overholde den aftale, vi har om, at jeg maksimalt må bruge 300 kroner om ugen til spil af forskellig slags.

Men hun var som sagt ikke selv interesseret i den slags spil tidligere, men det skal jeg da love for, at hun efterhånden er blevet, efter at hun i en periode så nysgerrigt med over skulderen, når jeg spillede på typisk fodboldkampe hos en spiludbyder på nettet. Det er som regel Bet365, jeg spiller hos, for jeg synes, at deres hjemmeside er meget nem at finde rundt på. Jeg tager nu altid afsæt i denne side om Bet365 – url

På et tidspunkt begyndte min kone også at få lyst til at spille lidt, men hun har hele tiden lagt sig fast på, at hun ikke vil satse penge på sit spil, så hun bruger udelukkende de gratis spillemaskiner, som mange spiludbydere har på deres hjemmeside.

Nu er jeg så bare nysgerrig efter at finde ud af, hvor længe hun holder sig til de gratis spil, som jo heller ikke kan give nogen kontant gevinst, for jeg mener fortsat, at det er langt mere spændende, hvis man har sat nogle penge på højkant, så man har chance for at score en gevinst.

Leovegas

Jeg ved ikke, om du kender til Leovegas med free spins? Det er simpelthen mit lille sted, når jeg ikke spiller på Bet365, og jeg er ret vild med, at der er mulighed for at frie spil. Det er det, de kalder freebets hos Leovegas i øvrigt.

Online betting er en e-sport
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen