Massage for sportsfolk

I de sidste måneder har jeg selv sørget for at træne. Jeg dyrker en del gymnastik. Det er på konkurrenceplan, at jeg dyrker sporten. Jeg har været til mesterskaberne her på Sjælland et par gange og har klaret mig godt. Mit mål er, at jeg skal med til Danmarksmesterskaberne til sommer. Sidste år nåede jeg det ikke, fordi jeg måtte døje med en skade. Men den er jeg kommet mig helt over nu.

Isolation

Nu er situationen bare den, at min træner ikke kan give mig den træning, som vi plejer. Han har været i isolation på grund af Corona i familien. Og siden da har jeg trænet sammen med ham via internettet. Du ved – sådan på FaceTime en eller måske to gange om ugen. De andre dage har jeg trænet for mig selv. Han siger, at jeg ikke skal træne i mere end højst 4 timer dagligt, men jeg tænkte jo, at hvis jeg skal have en chance for at komme med til mesterskaberne til sommer, så skal jeg lige give den en ekstra tand. Det har medført, at jeg har overtrænet lidt. Og det kan jeg mærke på min krop. Jeg har ømme muskler og er generelt fysisk træt. Det bekymrer mig. Jeg vil bare med til mesterskaberne, men som det går lige nu, så ser det ud til, at jeg må glemme alt om det. Medmindre jeg finder en løsning. Jeg kan godt spise flere vitaminer og tage mere protein. Men det er på længere sigt ikke løsningen. Jeg skal have noget, der kan løsne op for mine ømme muskler. Måske noget massage. Det kan jo godt tænkes, at jeg har udviklet nogle spændinger i muskulaturen, fordi jeg gør for meget. Det er også det, min træner siger, når jeg fortæller ham om det.

Massør i København?

Forleden sagde han, at jeg burde få noget professionelt sportsmassage. Det vil muligvis kunne hjælpe mig. Så jeg begyndte at lede efter en massør på nettet. ”Massage København” skrev jeg ind i søgefeltet på min browser. Jeg fandt et par sites. Men fordi jeg sad i S-toget, imens jeg søgte på min mobil, var det nemt for mig at fravælge de fleste, jeg fandt. Deres sites kunne bare ikke læses på telefonen. Enten var bogstaverne så små, at man skulle sidde med lup, eller også, så var deres sites bare så langsomme, at jeg simpelthen mistede tålmodigheden.

Copenhagen Physio i Valby

Men jeg fandt et site. Det var et enkelt, men flot site. På forsiden stod der ikke andet end ”Sportsmassage København”, og så var der et telefonnummer og en tekst, der bare sagde: Har du ømme muskler, så ring til os, og få tid. Det gjorde jeg. Lige med det samme. Jeg fik tid til i morgen. Jeg glæder mig, fordi jeg er sikker på, at massøren, som jeg talte med, vil kunne hjælpe mig til at lære at slappe af. En af grundene til smerterne er jo, at jeg hele tiden spænder i hele kroppen. Undtagen når jeg træner. Jeg håber virkeligt, at massøren kan hjælpe mig, så jeg kan fortsætte uden at spænde i kroppen 20 timer ud af døgnets 24. Det er her: Copenhagen Physio.

Massage for sportsfolk
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen