Lortevejr, når man elsker haven

Når man elsker at komme ud i sin have og få gjort lidt ved den, så er det godt nok ikke lige sådan en gang dansk sommer, som vi har i øjeblikket, som man ønsker sig.

Jeg har faktisk lidt på fornemmelsen, at der sider en eller anden ”ovenpå” og følger med. Og hver eneste gang at jeg tænker, ”nu vil jeg hive plæneklipperen frem og slå græsset”, så bliver der lukket op for hanerne igen, og så regner det i stride strømme.

Min fornemmelse siger mig, at det er den værste danske sommer i mands minde. Om det er rigtigt eller ej ved jeg ikke. Men der er i hvert fald ikke meget solskin her i Nordjylland, hvor jeg befinder mig.

Indendørs hobby

Heldigvis har jeg mig da også en indendørs hobby. Og det er min computer. Den får jeg en del tid til at gå med, nu hvor vejret ikke rigtig er til de udendørs aktiviteter. Faktisk går jeg lidt med planer om, at lave en have-blog. Så kan jeg kombinere mine to interesser lidt og på den måde også få lavet noget ”have-arbejde”, selv om vejret er dårligt.

Jeg har faktisk allerede været i gang med at planlægge bloggen i et stykke tid. Og blandt andet taget flere billeder i min egen have, som jeg skal bruge. Derudover har jeg fundet hjemmesiden gratis-bileder.dk, med lutter danske motiver, hvor jeg kvit og frit kan hente billeder fra. Så det er er helt fint.

På Shelter-tur

Vi plejer også at tage en del rundt i landet om sommeren, hvor vi overnatter i diverse shelters – helst de gratis af slagsen :-). Det er både skønt at komme rundt til de mange dejlige steder vi har i Danmark. Og så er det skønt, at kunne overnatte ude i naturen.

Men igen pga. vejret er et altså ikke blevet til mere end en enkelt weekend afsted i år.

Men nu går jeg så og pønser lidt på at bygge mig eget shelter. Helt nede bag i haven, hvor vi tidligere havde vores gamle drivhus. Men det rev vi ned sidste år. Det var efterhånden gået hen og blevet noget faldefærdigt. Og faktisk har vi ikke rigtig brugt det i flere år. Så det var ved at være på tide, at det kom væk. Men det er her, at jeg har planer om, at mit shelter skal ligge. Det skal nok blive godt. Jeg glæder mig allerede. Så kan man jo bare gå indenfor i huset, hvis vejret bliver for dårligt 🙂

 

Lortevejr, når man elsker haven
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen