Læg brikkerne sammen med Jan Van Haasteren

Glæden ved at lægge puslespil hører både børn og voksne til. For nogle har det en beroligende effekt at lægge et puslespil, det kan måske endda virke afstressende. For andre har det en stimulerende effekt, da det kræver koncentration og fokus.

Hav tålmodighed hvis du skal lægge et puslespil af Jan Van Haasteren – det indeholder nemlig ofte mange brikker og er dermed oplagt til en hyggelig aften sammen med familie eller venner.

Puslespilskongen Jan Van Haasteren

En sand puslespilsentusiast har utvivlsom prøvet at lægge et af Jan Van Haasterens mange puslespil. Den hollandske kunstner laver puslespil med livlige, farverige motiver, som det f.eks. kan ses her: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/jan-van-haasteren-puslespil/.

Der optræder tit rigtig mange mennesker på puslespilmotivet, og man må holde tungen lige i munden, hvis man vil samle alle brikkerne. Der findes forskellige slags af Jan Van Haasterens puslespil – nogle indeholder blot 500 brikker, mens andre indeholder helt op til 3000 brikker. Det kommer blot an på ens humør og tålmodighed, hvilket slags puslespil, man skal kaste sig ud i.

Der ses en stigende popularitet i brætspilsaftener, og puslespillet er et godt alternativ, hvis man har brug for et friskt pust til de traditionelle brætspil ludo, dam, skak m.m. Bliv inspireret og gå på opdagelse i Jan Van Haasterens uforudsigelige pusleunivers, der er nemlig masser af sjov og underholdning at hente.

 

Læg brikkerne sammen med Jan Van Haasteren
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen