Kursus i teambuilding

Kursus i teambuilding 1

Jeg ved ikke helt, hvad det er, der sker i min familie. Men vi – kvinderne – har en tendens til at føde vores børn på mærkelige dage. Eller måske kalder man det for mærkedage! Min mor blev født den 9. april. En trist dag i danmarkshistorien. Og ja, hun har da også fortalt mig, at hendes mor følte sig ekstra belejret over at føde netop den dag. Min far blev født Skt. Hans aften. Han fortæller, at han aldrig har følt at blive fejret på sin fødselsdag, fordi alle hans kammerater alligevel fejrede Skt. Hans. Det er lidt synd for ham. Min datter blev født den 25. december. Jul. Ja, forestil dig et liv, hvor julefrokoster overskygger fødselsdagsfesten. Det gør ondt på mig, når jeg tænker på det. Men jeg kunne bare ikke lade være med at føde netop den dag. Dengang var der ikke så meget kontrol, over hvornår fødslerne skulle – eller kunne ske, som der er i dag!

Ikke et firmaarrangement

Men netop fordi jeg har mange familiemedlemmer, der er født på mærkedage, og derfor måske føler sig lidt ignorerede, har jeg besluttet at indføre en tradition her i familien: Vi, der er født på besynderlige mærkedage, tager hvert år på et teambuilding kursus. Det kan være et tilfældigt kursus, vi har fundet, når vi har tænkt – og været lidt misundelige på alle de andre i familien, som er født på almindelige dage, og derfor får meget opmærksomhed på deres dag – at vi skal lige vise alle de andre, hvem vi er.
Vi laver derfor et event for os selv. Det er slet ikke sådan et firmaarrangement, som de fleste kender til. Nej, det er et lille – og meget privat – event, hvor kun vi, der er født på mærkedage, må deltage. Og det fungerer godt. Vi lægger eventet på en tilfældig dato. Helst om sommeren. Og vi skiftes til at få det arrangeret.

Teamudvikling i København

I år var det så min tur til at arrangere eventet. Jeg havde på forhånd en idé om, at jeg ville have os til at lave teambuilding i Ballerup. Jeg kan ikke forklare hvorfor. Men i min verden er Ballerup langt væk. Og jeg syntes, at det kunne være eksotisk for os at komme helt væk fra byen. Vi har jo alle sammen været med til at lave teambuilding i København. Og fordi jeg ligesom ville bryde den rutine, blev det til teambuilding i en anden by.

Vores DISC profiler

Og jeg er glad for, at jeg tog det initiativ. Dem af mine familiemedlemmer, der deltog, var glade for at komme væk fra København. De var glade for, at der skete noget nyt. Og sandt at sige: Dem, der påtog sig opgaven med at lave et event for os, har virkeligt gjort det godt. Vi havde en vidunderlig dag, hvor vi havde aktiviteter, der handlede om skattejagt. Vi fik en god frokost sammen. Vi nød at være os – sammen – og vi fik fortalt hinanden, hvor meget vi glæder os til bare at blive fejret sådan lidt perifert, fordi alle andre fejrer de store mærkedage. Og til min store glæde kan samme firma faktisk tilbyde DISC analyser!

Kursus i teambuilding
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen