Kostbart snorkeludstyr

Kostbart snorkeludstyr 1

Det var et heldigt tilfælde, der lå bag, da en af vores forsikringsselskabs kunder, forleden dag kunne få en stor portion tyvekoster retur. Det er selvfølgelig også godt for vores selskab, fordi vi nu slipper for at udbetale en ret stor erstatning til den dykkerklub, der vi ryddet sit klubhus af indbrudstyve.

Ret beset var det en rutinemæssigt kontrol af en rumænsk indregistreret kassevogn, der afslørede tyvekosterne. Bilen var fyldt med alskens dykkerudstyr, som det ikke var specielt logisk, at et par rumænere skulle køre rundt med i Danmark.

0039

Politiet havde selvfølgelig fået en anmeldelse om indbruddet, så det var helt naturligt at kæde fundet i den rumænske bil sammen med det indbrud i klubhuset, der normalt er rammen om det dykkerkursus, som klubben løbende gennemfører for nye medlemmer.

Politiet kontaktede for nogle dage siden dykkerklubben, og det blev aftalt, at en af instruktørerne fra klubben skulle køre til Kolding for at tage tyvekosterne i øjesyn og afgøre, om der var tale om udbyttet fra tyveriet i klubhuset. Da vores forsikringsselskab jo er part i sagen, blev jeg anmodet om at være med til den seance, og det stod hurtigt klart, at det var udbyttet fra tyveriet, der blev fundet i den rumænske bil.

Der var tale om en temmelig stor portion udstyr med alt fra våddragter, iltflasker, regulatorer og den slags til det lidt mindre kostbare snorkeludstyr, som klubben også har et pænt lager af. For mig som forsikringsselskabets repræsentant fik sagen det bedst mulige udfald, for hele udbyttet fra tyveriet var beslaglagt.

Kostbart snorkeludstyr
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen