Kjoler er bedst

Smuk kjole på Shakira

Siden tidernes morgen har kvinder gjort, hvad de kunne for at være lokkende for mænd. Eller rettere: De fleste kvinder har. Der findes jo stadig den dag i dag en mindre gruppe af det østrogent dominerede køn, der er revnende ligeglade med deres fremtoning, ikke barberer deres ben eller fjerner hår under armene. Men det er da heldigvis et absolut fåtal af kvinder, der ønsker at ligne mænd.

Inspireret af et besøg på kjolebutikken Ever-pretty.dk har jeg skrevet dette lille indlæg om, hvorfor kjoler bare er det helt rigtige til kvinder i næsten alle aldre.

Rigtige kvinder går i kjoler ofte

Det er muligt, det er politisk ukorrekt at sige det, men intet er da mere frastødende end de kvinder, der futter rundt i Bilka og andre steder i joggingtøj eller andet uformeligt og uelegant beklædning. Selv de kvinder, der er mindre heldigt skabte fra naturens side, bliver kønnere af at få en smuk kjole på kroppen. Og så vil de føle sig kønnere, og det hjælper jo ganske gevaldigt på udstrålingen.

I Europa og Amerika bæres kjoler af kvinder i alle aldre som et alternativ til et separat nederdel og bluse eller bukser.

I de fleste sorter af formelle påklædning i vestlige kulturer, er en kjole af en passende stil obligatorisk for kvinder. De er også meget populære til særlige lejligheder såsom Proms eller bryllupper. For sådanne lejligheder de forbliver de facto standard påklædning for de fleste kvinder. Kjoler kan bæres i en række sportsgrene – især tennis, netball og kunstskøjteløb. Deres traditionelle status som formel beklædning er overført til ballroom dancing, hvor de er beklædningsgenstande båret af de fleste kvindelige deltagere.

Ja – sådan kan man læse om kjolerne hos Wikipedia (frit oversat fra engelsk).

Selv den skønne gruppe The Hollies har lavet en sang om en kvinde i en sort kjole. Kender du den?

 

Kjoler er bedst
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen