I gang med uddannelse

Jeg har været studerende i mange år nu. Jeg må indrømme, at jeg har sprunget lidt rundt omkring i det. I første omgang mente jeg, at jeg skulle studere psykologi, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke lige var mig at sidde der og analysere hypoteser. Ok, det var fint at lære om behaviorisme og den slags. Men det er ikke mig. I anden omgang mente jeg så, at jeg skulle blive skolelærer. Jeg er god til at skrive og stave. Så jeg begyndte at læse dansk og historie på seminariet. Men det blev simpelthen for kedeligt. Og tanken om, at jeg skulle undervise 10 – 14-årige resten af mit liv, var ikke just fristende.

En dannelsesrejse

Så jeg tog fri i et års tid fra studierne. Tog ud og rejste verden rundt. Få nye indtryk og impulser. Finde ud af hvad jeg skal. Og det var vist sundt, at jeg gjorde det. Jeg fandt ud af, at jeg er et menneske, der kommunikerer godt med andre mennesker. Fandt også ud af, at jeg godt kan lide at arbejde med mennesker og hjælpe dem.

Jeg overvejede at blive sygeplejerske, men det der med kanyler og medicin er ikke lige mig. En dag mødte jeg en fyr. Han havde store, personlige problemer. Jeg lyttede i mange timer på, hvad han fortalte om sit liv. På et tidspunkt sagde han, at jeg burde blive stress coach, fordi jeg er god til at lytte til mennesker. Den mulighed havde jeg slet ikke tænkt på, men jeg undersøgte, hvad det er for en uddannelse. Og jeg kunne se, at jeg allerede har nogle af kvalifikationerne, fordi jeg har læst psykologi. Det så ud til at være en spændende uddannelse, så jeg har tilmeldt mig. Jeg glæder mig til at komme i gang med min stresscoach uddannelse her efter nytår. Det bliver interessant.

I gang med uddannelse
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen