Hjælp til at pakke

OK, men du er selv ude om det, hvis det ikke er det helt rigtige, jeg får taget med, sagde jeg til min kone i telefonen, da hun ringede og fortalte, at hun var blevet forsinket af et møde på arbejdet, så hun ikke kunne nå hjem og pakke færdig, før vi skulle af sted på en uges ferie i Sydfrankrig.

Hun ville i stedet komme direkte i lufthavnen og møde mig der, og så var det min opgave at pakke hendes kuffert færdig. Vi havde været ganske heldige og finde en billig overnatning på et 5 stjernet hotel i Frankrig via hotelsammenligningssiden, Hotellent.

Det feminine

Heldigvis havde hun lagt det meste af det tøj, hun skulle have med, frem på sin seng, men som hun fortalte i telefonen, havde hun om morgenen ikke nået at lægge sit smarte undertøj inkl. de feminine trusser frem til ferien, så det måtte jeg pakke for hende.

Jeg havde jo ikke nogen anelse om, hvad hun ville have med eller hvor meget af hver del. Jeg kunne nu godt regne ud, at hun til en uge ikke kunne nøjes med en enkelt om end smart BH, så jeg rodede rundt på hendes hylde og fandt tre BH’er, som jeg syntes var både pæne og sexede. Hun arbejder jo i fritiden med opgaver, der kræver, hun er sexet at se på. Hun tjener en god skilling her.

Trusser med

Hun skulle selvfølgelig også have nogle frække trusser på tilbud med, så jeg talte dagene på fingrene og fandt et antal trusser, der svarede til antallet af feriedage, for selvfølgelig skifter min kone trusser hver dag. Men skulle det vise sig alligevel at være for får, så er det nok ikke den store opgave at skylle sådan et par trusser op i håndvasken på hotelværelset.

Hun får jo nok lidt fritid der også, og jeg ville være sikker på at have dækket det hele af, så jeg pakkede også nogle bikinier til hende.

Nu skal jeg af sted til lufthavnen og håber, jeg har husket det hele.

Hjælp til at pakke
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen