Hele Københavns vinduespudser

Jeg har i maj købt denne dejlige 2-værelses lejlighed tæt på stranden i Nordsjælland. Jeg bor på 6. sal og har en dejlig udsigt fra min altan. Den trængte alvorligt til at blive sat i stand, så jeg har sat nyt køkken op, skåret en væg ned i køkkenet, så jeg har et dejlig stort køkkenbord, og der er åbent til stuen. Begge badeværelser er blevet totalt istandsat. Der er kommet nye gulve og blevet malet overalt og sat nye døre i overalt. Alt det tog jo noget tid – og kostede nogle penge – men jeg tror bestemt på, at jeg får mine penge igen, når jeg engang beslutter at sælge den. Det er blevet meget flot, og stilen er moderne. Jeg havde håndværkere i flere måneder, så jeg kunne ikke flytte ind før til november.

Istandsættelser

I november, da jeg flyttede ind, blev der så igangsat istandsættelser af alle vores altaner, og det betød, at jeg ikke kunne bruge min altan indtil for en uge siden. Det er blevet meget flot, så det har bestemt været værd at vente på.

Efter alt det arbejde både ude og inde er jeg nu helt færdig og klar til at for alvor nyde mit hårde arbejde. Nu er det så det, at mine vinduer er frygteligt beskidte, så for at alt ser flot og fint ud, må det jo også fikses. At pudse vinduerne uden for altanen er jo ikke så slemt, men hvordan kommer jeg lige til at pudse vinduerne uden for mit kontor og soveværelse? Så er det jo godt, jeg har Google!

Vinduespudsning

Ifølge Google er det vist ikke lige til. Det ser ud til, at folk hænger ud af vinduet og bruger en kombineret svamp og gummisvaber med en teleskopstang. I stedet for at købe dyre kemiske opløsninger til at rengøre vinduer med, kan du blot blande eddike og vand og bruge det. Du kan starte med at rengøre med vand med en lille smule opvaskemiddel i, hvis de er meget beskidte. Når du bruger skraberen, starter du fra toppen og går lige ned. Inge slingren i valsen. Tør skraberen af mellem hvert skrab, så du ikke flytter skidtet. Bagefter skraber du fra side til side og igen i lige strøg. Husk at udskifte din skraber jævnligt, når du kan se, at den begynder at lave helligdage.

Det kan være fristende bare at tørre efter med køkkenrulle, men gør det ikke – det efterlader masser af fnuller. Prøv for eksempel en microfiberklud, der er tæt i vævningen eller ganske enkelt avispapir. Tør til sidst vinduesrammer af.

Jeg har også et hus på Frederiksberg, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg har fundet en god vinduespudser på Frederiksberg. Jeg går simpelthen online og booker ham, indtaster de vinduer, jeg skal have pudset, får en pris og kan bestille direkte fra siden. Det ville være dejligt, at jeg også kunne få lokket ham til at ordne min vinduespudsning i min lejlighed i Nordsjælland. Jeg må gøre et forsøg for det er ikke nemt at pudse dem indefra.

Anyway – her er et uddrag af en liste over hvor MEM Polering kommer:

 

  • 2840 Holte
  • 2950 Vedbæk
  • 2960 Rungsted Kyst
  • 2970 Hørsholm
  • 8530 Hjortshøj
  • 8541 Skødstrup
  • 8543 Hornslet
  • 8000 Århus C
  • 8200 Århus N
  • 8210 Århus V
Hele Københavns vinduespudser
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen