Godt rustbeskyttet

Det er bare så fugtigt. Det regner. Alt er klamt. Tøj, bilens sæder, mine handsker. Det er virkeligt ikke et sjovt forår. Og jeg, som troede for nogle uger siden, at vi ville kunne nyde sol og de spæde, grønne farver. Nej. Mørke, regn og slud. Og koldt vejr. Det er ikke særligt sjovt at skulle køre de 55 km til og fra arbejde hver dag. Men jeg gør det jo. Jeg skal jo. Og ja, jeg må sige, at jeg er virkelig glad for, at jeg fik lavet rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter på min bil sidste år. Det var godt nok noget af et cirkus, jeg fik rodet mig ud i. Jeg har aldrig haft min bil til sådan et servicecenter før. Så jeg troede, at det bare handlede om, at jeg kunne aflevere bilen og, så hente den nogle få timer efter. Men jeg blev meget klogere. Det tager lidt længere tid end bare et par timer, hvis det skal gøres ordentligt.

Godt arbejde

Og min karakter er sådan, at når jeg beslutter, at noget skal gøres, så skal det gøres ordentligt. Jeg hader halvfærdigt arbejde. Det har jeg set for meget af. Og jeg har betalt dyrt for det. Så i stedet for at finde det absolut billigste eller det nemmeste så vælger jeg at finde det produkt eller det sted, hvor der er garanti for, at produktet eller ydelsen er af topkvalitet. Men altså, sidste år, da jeg skulle have bilen rustbehandlet, så troede jeg jo, at det bare handlede om at aflevere bilen om morgenen og, så hente den om eftermiddagen igen.

Tectyl er nok bedst

Jeg gik derfor på nettet of søgte efter ”Tectyl Odense” og fandt da også et servicested. Jeg ringede til dem og bestilte tid til en fredag morgen. Min tanke var, at jeg kunne hente bilen fredag eftermiddag.

Men da jeg ankom der fredag morgen – meget tidligt, så fik jeg at vide, at de først kunne have bilen klar den efterfølgende mandag eftermiddag. Det var noget af en streg i regningen for mig – men de ved jo bedst. Jeg havde jo en aftale med en veninde om, at jeg skulle komme og hente hende, inden vi kørte ind til byen for at gå i biografen sammen. Og det var meget uheldigt. Vi havde gået og planlagt vores tur i byen i lang tid. Vi var jo inde i sådan en periode, hvor man ikke rigtigt vidste, om det kunne lade sig gøre at gå i byen eller ej, pga. corona og lockdown.

Måtte være lidt kreativ

Jeg måtte i første omgang aflyse by- og biografturen sammen med min veninde. I næste omgang måtte jeg så finde ud af, hvordan jeg kunne komme hjem fra arbejde. Det er noget af en rejse med de offentlige transportmidler. Der, hvor jeg bor – langt ude på landet – er der ikke bybusser og den slags. Der er en rutebil, som har et stoppested ca. 3 km fra der, hvor jeg bor. Den passerer stoppestedet 3 gange om dagen. Jeg måtte derfor bruge 3 timer af min fredag aften på at komme hjem. Og den efterfølgende mandag måtte jeg bruge næsten lige så lang tid på at komme på arbejde!

Godt rustbeskyttet
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen