Fodboldgolf er et sjovt familiespil

Kampklar til fodbold

Hvis du er forælder, og hvis du gerne vil have, at I som familie bruger mere tid sammen udenfor, er fodboldgolf en fantastisk løsning. Det er nemlig en sjov aktivitet, hvor hele familien har mulighed for at deltage.

Ligesom almindelig golf foregår foldboldgolf også udendørs. På den måde er I sikret en masse frisk luft. Derudover er det også en anderledes aktivitet, der helt klart vil udfordre alle i familien.

Mere om selve spillet

Reglerne i fodboldgolf stammer fra almindelig golf. Derfor er der også 18 huller på banen, som du og dine familiemedlemmer skal sparke fodbolden i. Det er ganske simpelt.

Når I gerne vil spille fodboldgolf, har I mulighed for at være alt fra 2 til 8 personer. Derfor egner spillet sig også helt perfekt til den almindelige danske familie med 2 voksne og 2 børn. Her er der endda rum til, at enten du eller børnene kan tage nogle venner med.

Hvor kan jeg spille fodboldgolf?

Fodboldgolf har vundet større og større indpas i Danmark gennem de senere år. Derfor kan du også finde baner i hele Danmark. Dog fører Jylland helt klart på antallet af fodboldgolfbaner. Jyderne har helt klart taget aktiviteten mere til sig end sjællænderne.

Den store udbredelse af fodboldgolfbaner betyder også, at du helt sikkert kan finde en, der er placeret tæt på, hvor du bor. Her kan en hurtig Googlesøgning hurtigt finde både adresse og åbningstider til dig.

I Danmark er fodboldgolf en etableret sportsgren

Hvis du ikke har prøvet at spille fodboldgolf før, er der en stor chance for, at du bliver helt vild med aktiviteten. I så fald kan det være rart at vide, at det faktisk er en reel sportsgren, hvor du kan deltage i både træning såvel som turneringer.

Hvis du gerne vil begynde til fodboldgolf, kan du blot kontakte Dansk Fodboldgolf Union. Det er den overordnende forening for fodboldgolf i Danmark. De kan henvise dig til det nærmeste træningssted, så du kan komme i gang med sportsgrenen.

Skulle du gå hen og blive rigtig skarp til fodboldgolf, har du faktisk også mulighed for at deltage i udenlandske turneringer. Det kan være en både sjov og lærerig oplevelse, hvor du møder folk fra lande, mens I samles om en af de yndlingsaktiviteter. Det er en helt fantastisk måde at opleve andre kulturer på.

Fodboldgolf er et sjovt familiespil
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen