En klub for speciel musik

Min søde datter er nu efterhånden tæt på de 15 år, og hun har lige fra ganske lille vist en hel del specielle talenter, som vi forældre har gjort vores bedste for at lade hende udvikle i det tempo, der passede hende. Det er talenter centreret om det musiske lige fra at tegne over formgivning til reel musikalitet. Hun spillede for eksempel ganske glimrende klaver som femårig. Det sidste års tid har hun dog kastet sin kærlighed over et ganske særligt musikinstrumnet, som jeg indrømmer, jeg indtil for et år siden dårligt anede fandtes: Melodica.

Hvordan ser en Melodica ud?

Ja, det var mit første spørgsmål, da hum kom hjem fra en musiktime og meddelte, at hun bare MÅTTE eje sådan et musikinstrument. Nå – det var hun jo hurtig til at finde på nettet:

Jeg genkendte selvfølgelig instrumentet, da hun viste mig billedet herover, men jeg troede oprigtig talt, det var et instrument udelukkende til leg og for børn. Men jeg blev klogere, for faktisk er der mange professionelle musikere, der spiller på melodica. Nå – jeg måtte jo til læderet og købe et Melodica til hende.

Jeg købte det hos vores faste leverandør af musikinstrumenter – nemlig Danguitar, der jo altså kan lever efterhånden alt i musikinstrumenter billigt: http://www.danguitar.dk/category/musikinstrumenter-319/ – det er da nogle ganske attraktive priser, ikke?

Det nye musikinstrument kom med posten allerede dagen efter, og min datter kunne ikke vente. Jeg må indrømme, at jeg tabte både næse og mund, da hun begyndte at spille – på trods af at jeg jo kender hendes talent. Hun spillede simpelthen så smukt! Jeg er glad for, jeg købte det Melodica til hende 🙂

Hun er medlem af en lille klub nede i byen, hvor alle spiller mere sjældne instrumenter, og hun har tidligere spillet ukulele der, men nu tager hun også sit Melodica med.

Hvis det hele udvikler sig, så hun skal blive ved at have masser af musikinstrumenter, ender det nok med, jeg må ud at søge et billigt lån på nettet.

 

 

En klub for speciel musik
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen