En guide til bind og tamponer

Når du har din menstruation er det alfa omega at bruge bind og tamponer, som sikrer dig ultimativ beskyttelse og som kan berolige dig, så du ikke skal gå og være bange for at bløde igennem. Komforten under menstruationen er virkelig vigtig for at man kan føle sig afslappet og godt tilpas i sin egen krop, selvom det er den tid på måneden. Mangler du lidt forskellige valgmuligheder og vil du have bind og tamponer til en god pris, så se udvalget igennem på siden Luxplus.dk og få de forskellige produkter til små priser.

Billige tamponer og bind på Luxplus

Om du er vant til at bruge tamponer eller bind, så kan du være sikker på at finde det produkt, der passer bedst til dig på Luxplus.dk. På siden kan du med et medlemskab få en lang række forskellige tamponer og bind fra forskellige brands. Så om du er til Libresse, Always, O.B eller Tampax så kan du få de varianter som du føler, passer bedst til dig og din krop.

Ingen kvinder er ens og derfor kan man heller ikke forvente at ethvert bind eller trusseindlæg passer lige godt til alle. På siden har du mulighed for at finde mange forskellige varianter, som blandt andet også passer til forskellige typer trusser, så dit bind eller trusseindlæg passer perfekt til den type undertøj, du foretrækker at gå med. Er du mere til tamponer, kan du også få mange forskellige på Luxplus. Der findes flere forskellige tamponer med hver deres sugeevne, så du kan få den type tampon, som passer bedst til din krop og menstruation.

Bind og natbind fra Always, Libresse og mange flere

På Luxplus kan du finde trusseindlæg, bind og andet, som passer til g-strengs trusser og helt almindelige trusser fra nogle af de største brands, som for eksempel Always og Libresse. Du skal derfor ikke begrænse dig til kun at bruge et særligt udvalg af dine trusser, under din menstruation. På siden finder du også bind, som er skabt uden brug af parfume, hvis ikke du ønsker det i de bind du bruger. Har du brug for ekstra beskyttelse om natten finder du også en række natbind på Luxplus. De forskellige natbind giver dig en endnu større sikkerhed, da sugeevnen er intensiveret, så du kan sove trygt uden at bekymre dig om at bløde igennem i løbet af natten.

En guide til bind og tamponer 1

Bind og tamponer er noget kvinder skal benytte i rigtig mange år. Derfor kan der hurtigt blive brugt mange penge på den rette beskyttelse. Vi kan nok hurtigt blive enige om, at bind og tamponer ikke er noget vi ønsker at bruge alt for mange penge på – hvilket heldigvis er muligt med et medlemskab på Luxplus.dk Med et medlemskab betaler du kun 89 kroner om måneden, hvilket giver dig adgang til tusindvis af rabatter. Så vil du spare penge, så prøv Luxplus i 30 dage helt gratis og se om det er noget for dig.

Bestiller du dine tamponer og bind inden klokken 15.00 kan de allerede være foran din hoveddør den efterfølgende dag – nemmere bliver det vist ikke.

 

 

En guide til bind og tamponer
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen