El-cigaretter som hjælp til rygestop

En el-cigaret betragtes af mange, som det nye alternativ til nikotinplastre og –tyggegummier i kampen for at kvitte smøgerne. Med en el-cigaret får man for en stor dels vedkommende stadig følelsen af at ryge, samtidig med at man undgår en masse af de skadelige stoffer, som findes i de almindelige cigaretter.

En el-cigaret kan fås med nikotin væske. I Danmark betragtes nikotin dog som et lægemiddel, som det kræver en godkendelse for at sælge. Pt. har ingen opnået denne godkendelse, hvorfor rygere af e-cigaretter, som ønsker nikotinholdig væske, må til udlandet for lovligt at kunne købe væsken.

En el-cigaret fås grundlæggende med to forskellige slags udseende. Den ene ligner en almindelig cigaret og holder typisk en enkelt dag. Den anden er mere holdbar på længere sigt, men ligner ikke en almindelig cigaret. Denne type kan du se her. Den har et smart og lækkert design, og er nem at have mig sig. Den fylder mindre end en pakke cigaretter og du skal ikke tænke på at købe nye lightere hele tiden, der er nemlig et batteri, der klarer ærterne for dig. Dette skal blot lades op, alt efter behov.

Der findes som nævnt både el-cigaretter med og uden nikotin, alt efter hvad du ønsker. Den uden nikotin er perfekt, hvis du er ved at trappe ned på rygningen, og den kan erstatte cigaretterne, uden at give tjære i lungerne og gener fra røglugten, da en el-cigaret kun udleder damp, som ikke lugter eller sætter sig i tøjet. Dette er derfor et nyt og meget populært alternativ til almindelige cigaretter, som på samme tid også kan betale sig økonomisk, da denne ikke kræver de store opfyldninger, så glem alt om at skulle ned og købe cigaretter flere gange om ugen, og nyd i stedet pengene på noget andet, med din nye ven, el-cigaretten.

 

El-cigaretter som hjælp til rygestop
Tjek vores sitemap for mere
Rul til toppen